Lašiša keptuvėje su česnakais ir citrinos sultimis

Lašiša keptuvėje su česnakais ir citrinos sultimis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lašišos filė, su oda, 450 gramų
- Česnakai, 5 skiltelės
- Citrinų sultys, 5 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 2.5 valgomojo šaukšto
- Petražolės, nebūtina, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Malti juodieji pipirai, naudojau šviežiai maltus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Lašišos file nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir supjaustome į 3-4 storus gabalėlius. Kiekvieną gabalėlį apibarstome druska, pipirais ir įtriname.
Nulupame česnako skilteles, sutriname česnako spaustuku.
Keptuvėje įkaitiname sviestą ant vidutinės stipresnės ugnies. Sudedame česnaką, išmaišome ir iškart sudedame lašišos gabalėliais odele į viršų. Kepame 4 min, tada apverčiame ir kepiname dar 3 min. Užpilame citrinos sultimis, pakaitiname dar 10 sekundžių.
Pabarstome smulkintomis petražolėmis ir patiekiame su mėgstamu garnyru. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-08-09 15:26
ryba
2021-05-05 10:52