Lašiša granatų-gervuogių padaže

Lašiša granatų-gervuogių padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Gervuogės, 150 gramų
  • Granatai, sultys, 200 mililitrų
  • Imbieras
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Lašiša, 600 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Padažas: įkaitinti aliejų ir lengvai apkepinti susmulkintą svogūną. Sudėti gervuoges, supilti sultis ir sutarkuotą imbiero šaknį (2 cm). Patroškinti apie 10 min. Gatavą padažą suplakti su mikseriu.
Lašišą ištrinti su prieskoniais ir pakepti ant grilio.
Patiekti žuvį su ryžiais ir padažu.

Receptą atsiuntė: Edvis
» Rašyti komentarą