Larisos kepsniukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, maltas, 2
- Kiaulienos faršas, drėgnas, bet ne skystas, 500 gramų
- Džiūvėsėliai, malti, apvoliojimui
- Majonezas, apvoliojimui, 0.5 stiklinės
- Pienas, tarkuotas, 150 gramų
- Druska, joduota
Gaminimo instrukcija:
Faršą pasūdome, papipiriname, dedame česnaką ir drėgnomis rankomis išminkome.
Su šaukštu iš faršo formuojame blyną ir į vidurį blyno dedame šiek tiek sūrio ir gražiai sulipdome kraštelius (blyną darykite ganėtinai storą).
Kepsnius apvoliojame majoneze, tada džiūvėsiuose ir dedame į įkaitintą iki
180 °C orkaitę. Kepti apie 40 minučių (nepamirškite ant skardos patiesti kepimo popieriaus).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-31 11:02
kaip tik dabar gaminu ir aciu naujove pavoliot majoneze...pats laikas dar i suri smulkiai ipjaustau rukytu lasinuku
2013-12-31 10:59
kaip tik dabar gaminu ir aciu naujove pavoliot majoneze...pats laikas
2013-07-22 17:24



2013-07-20 17:31
Niam gaminau si recepta labai labai patiko aciu 

2015-02-24 14:26