Lakštinės tešlos krepšeliai su įdaru

Lakštinės tešlos krepšeliai su įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Vanduo, šiltas, 125 gramai
  • Druska
  • Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 70 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įdarui:
200 g. vengrinių slyvų (vengerkų);
300 g. varškės;
120 g. cukraus;
2 kiaušiniai;
100 ml. jau pagaminto vanilinio pudingo;
1 šaukštelis kukurūzų krakmolo;
apie 100 g. biskvitinių sausainių.

Iš miltų, sviesto, druskos ir vandens užminkyti tešlą. Iš jos suformuoti rutulį, patepti aliejumi, dubenyje uždengti rankšluoščiu ir palikti valandai. Slyvas supjaustyti plonomis riekelėmis. Varškę ištrinti su cukrumi, kiaušiniais, vaniliniu pudingu, krakmolu. Atsargiai įmaišyti sutrupintus sausainius. Tęšlą plonai iškočioti, supjaustyti keturkampiais gabalėliais. Į kiekvieno vidų dėti varškės įdaro, pjaustytų slyvų ir paėmus už kampų dėti į keksiukų formeles. Kepti apie 40 min. 190 - 200 laipsnių orkaitėje. Skanaus

Receptą atsiuntė: sandra
» Rašyti komentarą