„Laimės pasagėlės“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 20 gramų
- Migdolai, malti, 50 gramų
- Žemės riešutai, malti, 50 gramų
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Sviestas, 250 gramų
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Sviestą sutryniau su miltiniu cukrumi.
Subėriau miltus bei maltus riešutus ir gerai išminkiau.
Tešlą padėjau 2 val. į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos suformavau pasagos formos sausainius, juos papuošiau iš iškočiotos tešlos išspaustomis žvaigždutėmis.
Sudėjau sausainius į miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus palikau atvėsti ir tuomet apibarsčiau su vaniliniu cukrumi sumaišyta cukraus pudra.
Gardžių ir gražių Jums švenčių!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-30 20:47
Sveiki. niekur nerandu pirkti maltų migdolų. Ar juos būtų galima kuo nors pakeisti?
2014-12-16 15:05