„Laimės pasagėlės“

„Laimės pasagėlės“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 20 gramų
  • Migdolai, malti, 50 gramų
  • Žemės riešutai, malti, 50 gramų
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Sviestas, 250 gramų
  • Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:

Sviestą sutryniau su miltiniu cukrumi.
Subėriau miltus bei maltus riešutus ir gerai išminkiau.
Tešlą padėjau 2 val. į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos suformavau pasagos formos sausainius, juos papuošiau iš iškočiotos tešlos išspaustomis žvaigždutėmis.
Sudėjau sausainius į miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus palikau atvėsti ir tuomet apibarsčiau su vaniliniu cukrumi sumaišyta cukraus pudra.
Gardžių ir gražių Jums švenčių!

Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Renata
2014-12-16 15:05
Tai galima gi migdolus su smulkintuvu (blenderiu) sumalti.
Ieva
2012-08-30 20:47
Sveiki. niekur nerandu pirkti maltų migdolų. Ar juos būtų galima kuo nors pakeisti?