Labai skanus žuvies pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 400 gramų
- Citrinos
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Menkės, filė, 3 vienetai
- Alyvuogių aliejus
- Batonas, trupiniai, 2 saujos
- Pienas, tarkuotas, 2 saujos
- Druska
- Grietinė, 285 mililitrai
- Ančiuviai, filė, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Orkaitę reikia įkaitinti iki 250 laipsnių. Pasūdytame vandenyje apverdame griežinėliais supjaustytas bulves, kol suminkštės, ir nukošiame jas kiaurasamčiu.
Ant nedidelės ugnies keptuvėje pakepame smulkiai supjaustytus česnakus ir svogūnus. Kepame juos apie 10 min. vis pamaišydami.
Troškintus svogūnus sudedame į kepimo indą (20 cm. skersmens), ant svogūnų dedame menkių filę. Atskirame inde sumaišome grietinę, sūrį ir supjaustytus ančiuvius, pabarstome druska ir pipirais ir sudedame ant žuvies.
Bulvių griežinėlius apšlakstome aliejumi, druska ir pipirais ir sudedame ant sūrio mišinio. Pašauname į orkaitę 15 min.
Ištraukus pyragą iš orkaitės apibarstome jį duonos trupiniais ir trupučiu tarkuoto sūrio ir dar 5 min. dedame į orkaitę.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-12 13:48
Kaip sutarkuoti pieną? Sušaldyt šaldiklyje? 

2013-08-05 16:37
Pakeiskite į Afrikinį šamą (galite užsisakyti internetu). Gardu ir gerokai sveikiau. Pabandykite! 

2011-06-04 18:05
toks slykstus tas pyragas
juokauju tikrai labai skanus!

2010-12-18 21:11



2016-11-11 16:12