La Troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Agurkai, marinuoti, 3 vienetai
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai
- Morkos, 3 vienetai
- Paprika, 1 vienetas
- Petražolės
- Pomidorai, 2 vienetai
- Ryžiai, 100 gramų
- Vištienos filė, 200 gramų
- Druska
- Prieskoniai, Vegeta
- Šparaginės pupelės, konservuotos, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje. Ryžius ir smulkiai supjaustytas morkas išvirti. Papriką, agurkėlius, pomidorus, šparagines pupeles, petražoles ir krapus smulkiai supjaustyti. Visus produktus išvirtus ir supjaustytus sudėti į keptuvę, kurioje pakepinota vištienos filė. Patroškinti 10 min. Apibarsčius druska ir pipirais. Iškeptą troškinį įdėti i lėkštelę ir pagardinti Vegetos prieskoniais. SKANAUS.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-21 15:20
Hi Ruta,mano vyras ir anyta,nemegsta baklazano
ka galeciau panaudoti vietoj baklazano? Julia 


2011-04-20 22:06
Hi,Miela Ruta ! Jusu pasiulyta patiekala,,LA Troskinys'
#039;,gaminsiu rytoj,taciau iskilo viena problema:-Mano vyras,bei anyta,nemegsta baklazano !!?
ka galeciau panaudoti vietoj baklazano?
Su pagarba Julia su seima xxxDekoju is anksto! 





2011-04-19 14:22
as gaminau pagal si recepta.labai skanu.troskinys vadinasi la troskinys (Ratatouile.) .Baklažanai 1 vnt.
Cukinijos 1 vnt.
Pomidorai 4 vnt.
Žalios paprikos 1 vnt.
Balti svogūnai 1 vnt.
Česnakai 3 stikl.
Alyvuogių aliejus 40 ml
Šviežios žolelės (petražolės, bazilikai, čiobreliai ar kt.) pagal skonį
Druska pagal skonį
Juodieji šviežiai malti pipirai pagal skonį
Paruošimas
1 Baklažaną supjaustykite griežinėliais, sudėkite į lėkštę, pasūdykite ir palikite 20 minučių, kad išsiskirtų sultys.
2 Cukinijas taip pat supjaustykite griežinėliais.
3 Pašalinkite paprikos sėklas, papriką supjaustykite šiaudeliais.
4 Pomidorus supjaustykite skiltelėmis.
5 Česnakus ir svogūną nulupkite. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, česnakus sukapokite.
6 Gilioje keptuvėje užkaiskite aliejų ir vienu metu dėkite kepti svogūnus, česnakus, cukinijas ir paprikas.
7 Po keleto minučių, kai daržovės truputį suminkštės, į puodą suverskite baklažanus ir pomidorus, pabarstykite druskos, pipirų ir mėgstamų žolelių (petražolių ar čiobrelių)ir pamaišykite.
8 Puodą uždenkite, sumažinkite kaitrą ir troškinkite, kol daržovės suminkštės, apie 15 minučių.
9 Troškinį galite valgyti vieną arba patiekti kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies. Skanaus.
Cukinijos 1 vnt.
Pomidorai 4 vnt.
Žalios paprikos 1 vnt.
Balti svogūnai 1 vnt.
Česnakai 3 stikl.
Alyvuogių aliejus 40 ml
Šviežios žolelės (petražolės, bazilikai, čiobreliai ar kt.) pagal skonį
Druska pagal skonį
Juodieji šviežiai malti pipirai pagal skonį
Paruošimas
1 Baklažaną supjaustykite griežinėliais, sudėkite į lėkštę, pasūdykite ir palikite 20 minučių, kad išsiskirtų sultys.
2 Cukinijas taip pat supjaustykite griežinėliais.
3 Pašalinkite paprikos sėklas, papriką supjaustykite šiaudeliais.
4 Pomidorus supjaustykite skiltelėmis.
5 Česnakus ir svogūną nulupkite. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, česnakus sukapokite.
6 Gilioje keptuvėje užkaiskite aliejų ir vienu metu dėkite kepti svogūnus, česnakus, cukinijas ir paprikas.
7 Po keleto minučių, kai daržovės truputį suminkštės, į puodą suverskite baklažanus ir pomidorus, pabarstykite druskos, pipirų ir mėgstamų žolelių (petražolių ar čiobrelių)ir pamaišykite.
8 Puodą uždenkite, sumažinkite kaitrą ir troškinkite, kol daržovės suminkštės, apie 15 minučių.
9 Troškinį galite valgyti vieną arba patiekti kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies. Skanaus.
2011-04-18 14:45
Hi,Miela Ruta! Oi,oi,oi...cha cha cha...Dekoju RUTA,kad laiku pataisete mane,tiksliau patikslinote patiekalo paroduktu sudeti,nes buciau galbut pasigaminusi ne ,,LA Troskini'
#039;,bet ,,Sapnuose troskinta Troskini...'
#039; .Likau nesupratusi,ar siam patiekalui reikalinga vistienos file,bei ryziai ?!? Ech Rutele,gal galetumete atsiusti man pilna recepta,su gamyba...!!?? Is anksto Dekoju Jums miela RUTA,tad kiek veliau,atsk;issiusiu Jums apie si patiekala-rezultata is 10 balu. Pagarbiai, Julia su seima
xxx





2011-04-28 10:10