La Troškinys

La Troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, marinuoti, 3 vienetai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Krapai
  • Morkos, 3 vienetai
  • Paprika, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Ryžiai, 100 gramų
  • Vištienos filė, 200 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai, Vegeta
  • Šparaginės pupelės, konservuotos, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Vištienos filė smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje. Ryžius ir smulkiai supjaustytas morkas išvirti. Papriką, agurkėlius, pomidorus, šparagines pupeles, petražoles ir krapus smulkiai supjaustyti. Visus produktus išvirtus ir supjaustytus sudėti į keptuvę, kurioje pakepinota vištienos filė. Patroškinti 10 min. Apibarsčius druska ir pipirais. Iškeptą troškinį įdėti i lėkštelę ir pagardinti Vegetos prieskoniais. SKANAUS.

Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
RUTA
2011-04-28 10:10
as nebandziau be baklazano,jei nemegsta pabandyk visai jo nedeti
julia
2011-04-21 15:20
Hi Ruta,mano vyras ir anyta,nemegsta baklazano ka galeciau panaudoti vietoj baklazano? Julia
julia
2011-04-20 22:06
Hi,Miela Ruta ! Jusu pasiulyta patiekala,,LA Troskinys'#039;,gaminsiu rytoj,taciau iskilo viena problema:-Mano vyras,bei anyta,nemegsta baklazano !!? ka galeciau panaudoti vietoj baklazano? Su pagarba Julia su seima xxxDekoju is anksto!
RUTA
2011-04-19 14:22
as gaminau pagal si recepta.labai skanu.troskinys vadinasi la troskinys (Ratatouile.) .Baklažanai 1 vnt.
Cukinijos 1 vnt.
Pomidorai 4 vnt.
Žalios paprikos 1 vnt.
Balti svogūnai 1 vnt.
Česnakai 3 stikl.
Alyvuogių aliejus 40 ml
Šviežios žolelės (petražolės, bazilikai, čiobreliai ar kt.) pagal skonį
Druska pagal skonį
Juodieji šviežiai malti pipirai pagal skonį


Paruošimas
1 Baklažaną supjaustykite griežinėliais, sudėkite į lėkštę, pasūdykite ir palikite 20 minučių, kad išsiskirtų sultys.
2 Cukinijas taip pat supjaustykite griežinėliais.
3 Pašalinkite paprikos sėklas, papriką supjaustykite šiaudeliais.
4 Pomidorus supjaustykite skiltelėmis.
5 Česnakus ir svogūną nulupkite. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, česnakus sukapokite.
6 Gilioje keptuvėje užkaiskite aliejų ir vienu metu dėkite kepti svogūnus, česnakus, cukinijas ir paprikas.
7 Po keleto minučių, kai daržovės truputį suminkštės, į puodą suverskite baklažanus ir pomidorus, pabarstykite druskos, pipirų ir mėgstamų žolelių (petražolių ar čiobrelių)ir pamaišykite.
8 Puodą uždenkite, sumažinkite kaitrą ir troškinkite, kol daržovės suminkštės, apie 15 minučių.
9 Troškinį galite valgyti vieną arba patiekti kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies. Skanaus.
julia
2011-04-18 14:45
Hi,Miela Ruta! Oi,oi,oi...cha cha cha...Dekoju RUTA,kad laiku pataisete mane,tiksliau patikslinote patiekalo paroduktu sudeti,nes buciau galbut pasigaminusi ne ,,LA Troskini'#039;,bet ,,Sapnuose troskinta Troskini...'#039; .Likau nesupratusi,ar siam patiekalui reikalinga vistienos file,bei ryziai ?!? Ech Rutele,gal galetumete atsiusti man pilna recepta,su gamyba...!!?? Is anksto Dekoju Jums miela RUTA,tad kiek veliau,atsk;issiusiu Jums apie si patiekala-rezultata is 10 balu. Pagarbiai, Julia su seima xxx