Kvepiantis pyragas

Kvepiantis pyragas
Obuolių pyragas iškepė.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 10 vienetų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Abrikosų uogienė, 3 valgomieji šaukštai
  • Soda, 1 žiupsnelis
  • Miltai, 5 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius nulupu ir susmulkinu.
    Kiaušinius išplaku su cukrumi.
    Uogienę išmaišau su soda (uogienę galima imti ir kitokią aš turėjau abrikosų) ir supilu į kiaušinių masę.
    Miltus sumaišau su kepimo milteliais ir sijoju į ruošiamą tešlą.
    Miltų imti pagal tešlos tirštumą. Tešla turi būti grietinės konsistencijos (miltų dėti daugiau arba mažiau nei 5 šaukštus).

  2. Kepimo indą tepti sviestu, dėti maždaug pusę obuolių, supilti tešlą ir ant viršaus kitą dalį obuolių.
    Gausiai pabarstyti cinamonu ir kepti iki pagels, apie 20 - 30 minučių.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą