Kvepiantis pyragas

Obuolių pyragas iškepė.
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Obuoliai, 10 vienetų
- Cukrus, 200 gramų
- Abrikosų uogienė, 3 valgomieji šaukštai
- Soda, 1 žiupsnelis
- Miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Obuolius nulupu ir susmulkinu.
Kiaušinius išplaku su cukrumi.
Uogienę išmaišau su soda (uogienę galima imti ir kitokią aš turėjau abrikosų) ir supilu į kiaušinių masę.
Miltus sumaišau su kepimo milteliais ir sijoju į ruošiamą tešlą.
Miltų imti pagal tešlos tirštumą. Tešla turi būti grietinės konsistencijos (miltų dėti daugiau arba mažiau nei 5 šaukštus).Kepimo indą tepti sviestu, dėti maždaug pusę obuolių, supilti tešlą ir ant viršaus kitą dalį obuolių.
Gausiai pabarstyti cinamonu ir kepti iki pagels, apie 20 - 30 minučių.
Skanaus.
» Rašyti komentarą