Kvapnūs ir traškūs vafliai

Kvapnūs ir traškūs vafliai
Kvapnūs ir traškūs vafliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, didesnių, 5 vienetai
  • Miltai, 250 mililitrų
  • Cukrus, 225 mililitrai
  • Sviestas, 200 gramų
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išlydyti mikrobangėje, palikti šiek tiek pravėsti.

  2. Sviestą išplakti su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi ir cinamonu, po vieną įmušti kiaušinius, gerai viską išmaišyti.

  3. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, įmaišyti į sviesto-kiaušinių masę.

  4. Į įkaitintą vaflių keptuvę pilti po mažą samtelį tešlos ir kiekvieną vaflį kepti apie 2 min., kol parus. Išėmus, dar karštą, iškart susukti į norimą formą. Skanaus!>> Vaflių sukimui galite naudoti ritinėlius ar tiesiog mažus stikliukus, kad kol vaflis atvėsta ir sukietėja – forma liktų nepakitusi.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą