Kvapnūs ir traškūs vafliai

Kvapnūs ir traškūs vafliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, didesnių, 5 vienetai
- Miltai, 250 mililitrų
- Cukrus, 225 mililitrai
- Sviestas, 200 gramų
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cinamonas, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sviestą išlydyti mikrobangėje, palikti šiek tiek pravėsti.
Sviestą išplakti su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi ir cinamonu, po vieną įmušti kiaušinius, gerai viską išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, įmaišyti į sviesto-kiaušinių masę.
Į įkaitintą vaflių keptuvę pilti po mažą samtelį tešlos ir kiekvieną vaflį kepti apie 2 min., kol parus. Išėmus, dar karštą, iškart susukti į norimą formą. Skanaus!>> Vaflių sukimui galite naudoti ritinėlius ar tiesiog mažus stikliukus, kad kol vaflis atvėsta ir sukietėja – forma liktų nepakitusi.
» Rašyti komentarą