Kuršėnas namuose

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Miltai, 0.5 stiklinės
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Sausainiai, 2 vienetai
- Varškė, 300 gramų
- Grietinė, 100 gramų
- Cukrus, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Paruošti biskvitą:
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi, baltymus išplakti su žiupsneliu druskos.
Į trynių masę supilti aliejų ir vėl išmaišyti.
Atsargiai įmaišyti baltymus ir miltus.
Tešlą pilti į didelę stačiakampę kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti 170 C apie 10 - 12 minučių - neperkepti!Įdaras:
Varškę sutrinti su grietine ir cukrumi (priklausomai nuo varškės riebumo, grietinės gali prireikti mažiau ar truputį daugiau), galima įtarkuoti citrinos žievelės.Išepusį biskvitą apdengti rankšluostėliu ir susukti.
Kai atvės, aptepti kremu ir vėl susukti. Apiberti sausainių trupiniais.
Skanaus! :)
» Rašyti komentarą