Kukurūzų miltų blyneliai su klevų sirupu ir pekano riešutais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.25 stiklinės
- Pekanų riešutai, kapoti, 0.3 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1.25 stiklinės
- Pienas, 1.3 stiklinės
- Sirupas, klevų, 0.75 stiklinės
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 0.25 stiklinės
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kukurūzų miltai, 0.75 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Padažui išlydyti puode sviestą, sudėti pekano riešutus ir kaitinti, kol paruduos.
Galiausiai įmaišyti klevų sirupą ir, nukėlus nuo ugnies, palikti pravėsti.
Dideliame dubenyje sumaišyti kvietinius miltus bei kukurūzų, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
Supilti pieną, aliejų, įmušti kiaušinį ir išmaišyti vientisą tešlą.
Pilti šaukštu tešlą į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti blynus (kiekvieną pusę kepti apie 2-3 min.).
Patiekti dar šiltus su pasigamintu padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-10 18:49