Kukuliai švediškai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, 60 gramų
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Sultinys, vištienos, 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Faršą sumaišyti su kiaušiniu, džiūvėsiais ir prieskoniais.
Pusė sviesto ištirpinti keptuvėjė ir kepti kukulius 5 minutes. Kai apkeps dėti į puodą ir pavirti 10- 20 min.
Į keptuvę dėti likusį sviestą, maišant supilti miltus ir kepti, kol parus. Tada pilti į keptuvę karštą sultinį ir maišyti, kad neliktų gumulų. Maišyti iki vientisos masės, pabarstyti druskos, pipirų ir virti 10 minučių ant silpnos ugnies. Baigiant virti dėti grietinę ir išmaišyti.
Padažu užpilti gatavus kukulius ir patiekti su bulvėmis ar makaronais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-08-14 17:32
ko cia kabinejates,nepatinka negaminkit
2013-10-09 17:59
Aciu uz recepta