„Kūčių“ mišrainė su grybais

„Kūčių“ mišrainė su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Morkos, 2 vienetai
  • Pupelės, 200 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Druska
  • Aliejus
  • Grybai, džiovinti, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Grybus taip pat išmirkyti, išvirti nedideliame vandens kiekyje, nukošti ir supjaustyti rėžiukais. Morkas sutarkuoti rupia tarka, svogūnus susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, morkas bei svogūnus ir maišant kepti ant vidutinės ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai minkštos. Gardinti druska, pipirais ir maišant pakepti dar minutę. Dar karštą troškinį sumaišyti su pupelėmis ir ataušinti. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2013-09-16 18:34
:)
2013-03-05 00:49
Skanus dalykas Mano mama tokią daro, tik su majonezu.