„Kūčių“ mišrainė su grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, 2 vienetai
- Pupelės, 200 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Druska
- Aliejus
- Grybai, džiovinti, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Grybus taip pat išmirkyti, išvirti nedideliame vandens kiekyje, nukošti ir supjaustyti rėžiukais. Morkas sutarkuoti rupia tarka, svogūnus susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, morkas bei svogūnus ir maišant kepti ant vidutinės ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai minkštos. Gardinti druska, pipirais ir maišant pakepti dar minutę. Dar karštą troškinį sumaišyti su pupelėmis ir ataušinti. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-05 00:49
Skanus dalykas
Mano mama tokią daro, tik su majonezu.

2013-09-16 18:34