Kūčių koldūnai su aguonomis

Kūčių koldūnai su aguonomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 1 stiklinė
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Vanduo
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų ir vandens bei druskos užminkykite tešlą.
Ją plonai iškočiokite.
Su norima formele pasidaryti apvalius blynelius.
Įdarui aguonas nuplaukite, nuplikykite karštu vandenius ir išbrinkinkite. Galima pertrinti su trintuve (blenderiu).
Ant jų uždėkite po šaukštelį aguonų ir pusę šaukštelio cukraus, tada užlenkę kraštus suspauskite.
Koldūnus virkite truputį pasūdytame vandenyje.
Išvirusius koldūnus skaniausia valgyti su saldžiu aguonų pienu, kurį mano šeima gamina tik Kūčių dieną.
Valgomi ir karšti, ir šalti.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą