Kubietiškas jautienos kepsnys

Kubietiškas jautienos kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, tarkuota žievelė, 1 vienetas
  • Citrinos, tarkuota žievelė, 1 vienetas
  • Česnakai, 15
  • Juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Jautienos kumpis, 350 gramų
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Žaliosios citrinos, tarkuota žievelė, 1 vienetas
  • Kuminas, arba kmynai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sultys, apelsinų, 0.5 stiklinės
  • Sultys, citrinų, 0.5 stiklinės
  • Sultys, laimo, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Sumaišome marinatą iš cielų česnakų skiltelių, druskos, pipirų, vaisių sulčių bei tarkuotų žievelių ir kumino sėklų (arba kmynų).
Gautu marinatu apipilame nepjaustytą jautienos kumpį ir palaikome apie 1 valandą.
Nemarinuokite ilgai, nes šis marinatas yra labai rūgštus.
Mėsai išsimarinavus dedame kepsnį ant grotelių ir kepame virš įkaitusių žarijų.
Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru bei padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rasa
2011-09-11 13:25
Cielas česnakas)))))