Krizes mėsainis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 4
- Grikiai, virti, 1 stiklinė
- Juodieji pipirai
- Morkos, 3 vienetai
- Petražolės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulienos lašiniai, 200 gramų
- Kiaulienos faršas, 200 gramų
- Vištienos filė, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Batonas, išmyrkyto piene riekės, 4 vienetai
- Dešrelės, parūkytos, 2 vienetai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Šis patiekalas yra labai aktualus ypač krizės laikais, kai visi priversti taupyti, o norime valgyti skaniai. Galima naudoti ir kitas turimas mėsos rūšis.
Turimą mėsą sumalti mėsmale, sudėti likusius ingredientus, smulkiai supjausčius, gerai išmaišyti, įdėti pipirų ir druskos kelis šaukštelius, papildomai galima įdėti grybų.
Dėti į kepimo indą išteptą aliejumi, gerai suspausti, uždengti folija ir kepti 1h 30 min 220c ir atidengus foliją, kol apskrus išorė.
Palikti atvėsti ir tada pjaustyti.
Galima valgyti karštą ar šaltą, toks pats skanus, atlikus galima supjaustyti riekelėm ir įdėti į šaldymo kamerą, o vėliau susmulkinus atšildžius pasigaminti padažą makaronams ar sriubą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-29 23:54
tas rudas daiktas tai kaip sunks koncervai atrodo




2010-05-04 16:15
sutinku su Ringute.Ne krizes mesainis cia.receptas nepatiko,bijau galvoti apie pasekmes nuo tiek ingridientu. 

2010-05-04 14:03
Nu, nepavadinciau jo krizes mesainiu!vistienos file, parukytos desreles,..kaip sakant, as tokiu neperku, nes krize!
o siaip receptas gal ir nieko... 


2010-05-04 11:56
jau per daug cia visko...
2011-05-22 18:15