Kriaušių trupiniuotis

Kriaušių trupiniuotis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukraus pudra, 25 gramai
  • Cukrus, trupiniams, 75 gramai
  • Kriaušės, 1 kilogramas
  • Kvietiniai miltai, trupiniams, 180 gramų
  • Sviestas, trupiniams, 80 gramų
  • Riešutai, trupiniams, 80 gramų
  • Šokoladas, baltasis, trupiniams, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Gerai išnokusias kriaušes supjaustome kubeliais ir sumaišome su cinamonu ir cukraus pudra. Kepimo formą ištepame aliejumi ir sudedame kriaušes.
Miltus sumaišome su cukrumi ir maltais riešutais (lazdyno, migdolų ar graikiniais). Į miltus suberiame sutarkuotą sviestą ir sutarkuotą šokoladą. Tešlą triname tarp pirštų, kol gauname trupinius. Trupinius suberiame ant kriaušių.
Kepame 180-190° C laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.

Receptą atsiuntė: Ilona
» Rašyti komentarą