Kriaušių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Pienas, 250 mililitrų
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Mielės, 25 gramai
- Vanilinis cukrus, pakelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Įdarui:
Kelios kriaušės
400 g varškės
3 lašai citrinos esencijos
1 kiaušinis
1 šaukštas cukraus
Užminkome minkštą mielinę tešlą ir pakildiname.
Kepimo indą patepame aliejumi ir plonai išklojame tešlą, paliekame tešlos bortelius.
Įdarui pertrintą varškę gerai išmaišome su cukrumi, citrinos esencija, kiaušiniu. Įdarą dedame ant tešlos, kriaušes supjaustome riekelėmis ir dedame ant varškės. Iš likusios tešlos galima padaryti pagražinimus ir uždėti ant tešlos, patepame kiaušinio plakiniu. (Galima apibarstyti cinamonu.)
Dedame į įkaitintą iki 180 C orkaitę ir kepame 40 min.
Skanaus
» Rašyti komentarą