Kriaušių ir mėlynojo sūrio salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Graikiniai riešutai, kapoti ir kepinti, 2 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, malti
- Kriaušės, raudonos, 0.5 vieneto
- Salotos, Romaine, 2 stiklinės
- Garstyčios, Dižono, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Pelėsinis sūris, tarkuotas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Obuolių actas, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite suplėšytas salotas, skiltelėmis supjaustytas kriaušes, pelėsinį sūrį bei graikiniu riešutus.
Į sandariai užsidarantį indą supilkite aliejų, obuolių actą, sudėkite garstyčias, žiupsnelį druskos bei pipirų, susmulkintą česnaką ir uždarius gerai suplakite.
Gautą padažą užpilkite ant salotų, išmaišykite ir patiekite.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-24 19:46