Kriaušių ir bruknių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bruknės, 2 stiklinės
- Cukrus, 200 gramų
- Kriaušės, 5 vienetai
- Margarinas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 600 gramų
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Margariną, kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir grietinę išsukame iki vientisos masės.
Miltus persijojame su kepimo milteliais ir suberiame į margarino masę.
Du trečdalius tešlos supilame į riebalais išteptą kepimo formą.
Kriaušes nulupame, pašaliname sėklas ir supjaustome kubeliais.
Ant tešlos beriame sluoksnį kriaušių kubelių ir lengvai juos įspaudžiame. Ant kriaušių suberiame bruknes.
Ant viršaus supilame likusią tešlą taip, kad tarpuose matytųsi uogos.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje, 40 – 60 min.
Skanaus!
» Rašyti komentarą