Kriaušės su uogomis

Kriaušės su uogomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, 400 gramų
  • Cinamonas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kriaušės, 8 vienetai
  • Sausainiai, trapūs, 200 gramų
  • Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Šiam receptui galite naudoti ir kitokias Jūsų mėgstamas uogas.
Kriaušes perpjaukite horizontaliai pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir mediniu smeigtuku subadykite odeles.
Sausainius sutrupinkite, įmaišykite į sviestą ir suformuokite apvalų paplotį.
Jį dėkite ant folijos, lakšto kraštus pakelkite, kad pasidarytų aukšti kraštai.
Sudėkite ant papločio kriaušes (siauresniais galais į centrą), ant jų – nuplautas, nusausintas ir cukrumi pabarstytas uogas.
Pridenkite kitu folijos lakštu ir kepkite apie 25 min. 150 laipsnių temperatūros orkaitėje arba grilyje, kol kriaušės suminkštės.
Iškepusį desertą supjaustykite ir patiekite.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Nastiušha
» Rašyti komentarą