Kriaušės su uogomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės, 400 gramų
- Cinamonas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kriaušės, 8 vienetai
- Sausainiai, trapūs, 200 gramų
- Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Šiam receptui galite naudoti ir kitokias Jūsų mėgstamas uogas.
Kriaušes perpjaukite horizontaliai pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir mediniu smeigtuku subadykite odeles.
Sausainius sutrupinkite, įmaišykite į sviestą ir suformuokite apvalų paplotį.
Jį dėkite ant folijos, lakšto kraštus pakelkite, kad pasidarytų aukšti kraštai.
Sudėkite ant papločio kriaušes (siauresniais galais į centrą), ant jų – nuplautas, nusausintas ir cukrumi pabarstytas uogas.
Pridenkite kitu folijos lakštu ir kepkite apie 25 min. 150 laipsnių temperatūros orkaitėje arba grilyje, kol kriaušės suminkštės.
Iškepusį desertą supjaustykite ir patiekite.
Skanaus!
» Rašyti komentarą