Krevetės su bazilikais ir sojos pupelėmis

Krevetės su bazilikais ir sojos pupelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, smulkintas, 0.5 stiklinės
  • Krakmolas, kukurūzų, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pupelės, sojos, 3 stiklinės
  • Baltas vynas, ryžių, 2 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Krevetės be kevalo, 500 gramų
  • Druska
  • Aliejus, augalinis, 1 valgomasis šaukštas
  • Baltieji pipirai, malti, 0.25 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite su ryžių vynu sojos padažą, baltuosius pipirus ir kukurūzų krakmolą.
Į gautą masę sudėkite krevetes ir leiskite joms pasimarinuoti šaldytuve apie 20-30 min..
Įkaitinkite keptuvėje aliejų, sudėkite pupeles, pabarstykite druska ir pakepinkite apie 1 min.
Tuomet sudėkite krevetes su marinatu ir maišant pakepinkite apie 30 min.
Po 30 min. uždenkite keptuvę ir pakepinkite krevetes dar apie 2 min.
Nukėlus keptuvę nuo ugnies sudėkite bazilikus, paskaninkite druska, viską gerai išmaišykite ir mėgaukitės.
Patiekite su virtais ryžiais.
Gaunasi maždaug 4 porcijos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Akvilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
gurmane
2014-09-02 11:44
Viskas butu kaip ir gerai,bet kepti krevetes 30 min?Tokiu atveju valgysit ne krevetes,bet kreveciu guma.Krevetems uztenka 5-7 min,nes ko ilgiau kepsite,to jos daugiau sukietes.Bus kaip anekdote-viriau kiausinius visa diena ir vistiek buvo kieti.