Krevetės česnakiniame padaže su laukiniais ryžiais, špinatais ir šparagais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Krevetės, tigrinės, be kevalo, 1 pakelis
- Šparagai, gali būti šaldyti, 400 gramų
- Ryžiai, laukiniai, 100 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Špinatai, 50 gramų
- Česnakai, 3 skiltelės
- Druska, 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Sviestą atšildome iki kambario temperatūros, kad būtų minkštas.
Sutriname česnaką, dedame druskos, pipirų, petražolių ir maišome su minkštu sviestu.
Kepame keptuvėje kartu su šaldytomis krevetėmis.
Ant garų troškiname šparagus ir špinatus.
Išverdame laukinius ryžius ir sumaišome su ant garų virtais šparagais ir špinatais. Ant viršaus sudedame krevetes su česnakiniu sviestu.
» Rašyti komentarą