Krevetės česnakiniame padaže su laukiniais ryžiais, špinatais ir šparagais

Krevetės česnakiniame padaže su laukiniais ryžiais, špinatais ir šparagais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krevetės, tigrinės, be kevalo, 1 pakelis
  • Šparagai, gali būti šaldyti, 400 gramų
  • Ryžiai, laukiniai, 100 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Špinatai, 50 gramų
  • Česnakai, 3 skiltelės
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą atšildome iki kambario temperatūros, kad būtų minkštas.

  2. Sutriname česnaką, dedame druskos, pipirų, petražolių ir maišome su minkštu sviestu.

  3. Kepame keptuvėje kartu su šaldytomis krevetėmis.

  4. Ant garų troškiname šparagus ir špinatus.

  5. Išverdame laukinius ryžius ir sumaišome su ant garų virtais šparagais ir špinatais. Ant viršaus sudedame krevetes su česnakiniu sviestu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą