Krevečių salotos su obuoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Agurkai, marinuoti, 100 gramų
- Alyvuogės, 12 vienetų
- Obuoliai, 1 vienetas
- Petražolės, 20 gramų
- Salotos, 40 gramų
- Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, raudonasis, 1 vienetas
- Majonezas, 150 gramų
- Pievagrybiai, 150 gramų
- Krevetės be kevalo, konservuotos, 200 gramų
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybius patroškinti keptuvėje su aliejumi apie 7 min. Atvėsinti.
Svogūną supjaustyti žiedais, obuolį - skiltelėmis. Obuolių skilteles apšlakstyti citrinos sultimis.
Agurkus supjaustyti griežinėliais, petražoles susmulkinti.
Majonezą sumaišyti su citrinos sultimis ir garstyčiomis.
Salotų lapus nuplauti, išdžiovinti, sudėti į lėkštę.
Visus ingredientus atsargiai sumaišyti su užpilu ir sudėti ant salotų lapų.
Papuošti petražolėmis.
» Rašyti komentarą