Krevečių salotos su obuoliais

Krevečių salotos su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, marinuoti, 100 gramų
  • Alyvuogės, 12 vienetų
  • Obuoliai, 1 vienetas
  • Petražolės, 20 gramų
  • Salotos, 40 gramų
  • Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai, raudonasis, 1 vienetas
  • Majonezas, 150 gramų
  • Pievagrybiai, 150 gramų
  • Krevetės be kevalo, konservuotos, 200 gramų
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybius patroškinti keptuvėje su aliejumi apie 7 min. Atvėsinti.
Svogūną supjaustyti žiedais, obuolį - skiltelėmis. Obuolių skilteles apšlakstyti citrinos sultimis.
Agurkus supjaustyti griežinėliais, petražoles susmulkinti.
Majonezą sumaišyti su citrinos sultimis ir garstyčiomis.
Salotų lapus nuplauti, išdžiovinti, sudėti į lėkštę.
Visus ingredientus atsargiai sumaišyti su užpilu ir sudėti ant salotų lapų.
Papuošti petražolėmis.

Receptą atsiuntė: Anira
» Rašyti komentarą