Krepšeliai su kepenėlių paštetu

Krepšeliai su kepenėlių paštetu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Čiobreliai, džiovinti
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai
  • Vištų kepenėlės, 600 gramų
  • Brendis, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sviestas, 100 gramų
  • Tešla, pikantiški krepšeliai
Gaminimo instrukcija:

Keptuvėje išlydome sviestą ir pakepiname supjaustytą svogūną, kol gražiai pagels. Sudedame kepenėles, įberiame čiobrelių, pasūdome, pagardiname pipirais. Kepenėles apkepame iš abiejų pusių, supilame brendį, uždengiame ir minutę patroškiname.

Atvėsintas kepenėles sumalame mėsmale. Jei paštetas gavosi sausokas, įmaišome keptuvėje likusio skysčio. Paštetu įdarome krepšelius ir palaikome šaltai. Papuošiame spanguolėmis.

Paštetu įdarytus krepšelius skanu valgyti su bruknių uogiene.Skanaus!

Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ingrida Virzintaite
2011-12-01 12:58
man tai nelabai patiko, perdaug sausas pastetas gavosi