Krabų lazdelės patale

Krabų lazdelės patale
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krabų lazdelės, 1 pakelis
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 0.5 žiupsnelio
  • Pipirai, 0.5 žiupsnelio
Kepimui:
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinį išplakite su prieskoniais, berkite miltus ir išmaišykite.

  2. Krabų lazdelę pamirkykite tešloje, tuomet apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje su aliejumi. Apskrudinkite iš visų pusių.

  3. Skanios tiek šiltos tiek šaltos. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą