Krabų lazdelės alaus tešloje

Krabų lazdelės alaus tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai
  • Alus, 1 stiklinė
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Krabų lazdelės
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Kvietinių miltų dėkite tiek, kad gautųsi grietinės tirštumo tešla.

Iš alaus, druskos, prieskonių ir miltų užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Į tešlą sudedame krabų lazdeles. Kepame įkaitintuose riebaluose.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kristina
2017-12-24 16:45
Šimtas alaus tešlos receptų ir nei vienam nenurodoma aliejaus temperatūra kepimui!!!! Grrr!!!!!
Ruta
2015-04-01 19:13
Visai skanu
Maryte
2014-08-07 14:57
Plakinys puikus .Dadėjau tik 2 kiausinius ir majonezo,gavosi trašku,trašku.Kepiau jūros lydeką tame plakinyje.O krabų lazdeles senai pamiršau,nes man žinoma,kad tai yra sintetinis nuodas\Jūsų teisė rinktis.
Ena
2011-04-09 13:33
Vakar dariausi, bet ne pagal šitą receptą, tačiau labai panašiai. Dėjau kiaušinį vieną, oregano prieskonių, juodųjų ir raudonųjų pipirų o viskas kita tas pats. Super gavosi, na taip skanuuu, negaliu apsakyti nusipirkom Česnakinį padažą Spilva Dressing, tai vakaras buvo praleistas puikiai Labai tinka prie alaus
Daina
2010-07-29 15:15
Negaliu atsiziureti, kaip skaniai atrodo
Va kaip reikia paruosti patiekalus!!! Paprastos krabu lazdeles alaus tesloje, o atrodo taip, kad bet
kokiam sveciui ant stalo patiekti negeda.