Kotrynos Vyšnių pyragas

Kotrynos Vyšnių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 140 gramų
  • Migdolai, malti, 50 gramų
  • Migdolai, riekelės, 50 gramų
  • Vyšnios, šviežios arba šaldytos, 600 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Druska
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Atšildykite šaldytas vyšnias.

Išmaišykite kambario temperatūros svistą su cukrumi iki purios masės. Įmuškite po vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite. Supilkite išsijotus miltus, druską, kepimo miltelius ir maltus migdolus.

Į sviestu išteptą kepimo formą sukrėskite tešlą. Ant jos suberkite vyšnias, o ant viršaus suberkite migdolų riekeles.

Kepkite pyragą 180°C karštumo orkaitėje, vidurinėje lentynoje, 45 – 55 min. Iškepusį pyragą atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!!!

Receptą atsiuntė: Kotryna Stank.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ana
2015-07-15 18:31
Kiek sviesto?