Kotrynos Vyšnių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 140 gramų
- Migdolai, malti, 50 gramų
- Migdolai, riekelės, 50 gramų
- Vyšnios, šviežios arba šaldytos, 600 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Druska
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Atšildykite šaldytas vyšnias.
Išmaišykite kambario temperatūros svistą su cukrumi iki purios masės. Įmuškite po vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite. Supilkite išsijotus miltus, druską, kepimo miltelius ir maltus migdolus.
Į sviestu išteptą kepimo formą sukrėskite tešlą. Ant jos suberkite vyšnias, o ant viršaus suberkite migdolų riekeles.
Kepkite pyragą 180°C karštumo orkaitėje, vidurinėje lentynoje, 45 – 55 min. Iškepusį pyragą atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!!!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-07-15 18:31