Kotletukai su morkomis ir salierais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mėsa, malta, 750 gramų
- Prieskoniai, mėsai, 1 žiupsnelis
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Salierai, šaknis (sutarkuota, džiovinta), 1 saujelė
- Manų kruopos, 1 sauja
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 9
Morką ir saliero šaknį sutarkuoti su burokine tarka.
Svogūną smulkiai supjaustyti ir kartu su morka ir salieru apkepti.
Sudėti į faršą. Įberti prieskonių ir druskos su pipirais, įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
Suformuoti kotletukus, sudėti juos ant kepimo popieriaus ir kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min., kol apskrus.
Patiekti su bulvių piure, paskaninta su špinatais ir krapais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą