Kotletai su špinatais

Kotletai su špinatais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, malta liesa, 500 gramų
  • Špinatai, 300 gramų
  • Kiaušiniai, trynis, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, malti, 100 mililitrų
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris, brandintas, 100 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Špinatų lapelius gerai nuplauti po tekančiu vandeniu. Džiūvėsėlius užpilti pienu ir palikti brinkti.

  2. Į mėsos faršą įmušti kiaušinio trynį, sukrėsti išbrinkusius džiūvėsėlius, pasūdyti, pagardinti pipirais ir viską labai gerai išmaišyti. Špinatų lapelius nuvarvinti ir smulkiai supjaustyti, įmaišyti į faršą.

  3. Brandintą sūrį supjaustyti kubeliais. Iš faršo drėgnomis rankomis suformuoti vienodo dydžio kotletus, į vidų įdėti po gabalėlį sūrio. Sudėti kotletus į sviestu pateptą kepimo indą ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus. Tiekti su grietine. Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą