Kotletai su pievagrybiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaulienos faršas, 600 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Pievagrybiai, konservuoti ar žali, 0.5 litro
- Aliejus, kepimui
- Grietinė, 1 arbatinis šaukštelis
- Prieskoniai, kiaulienos
Gaminimo instrukcija:
Faršą paskaninti prieskoniais, įmušti kiaušinį, įdėti miltų, krakmolo ir viską išminkyti. Grybus sumalti per mėsmalę, įdėti šaukštelį grietinės, truputėlį prieskonių ir išmaišyti. Iš faršo padaryti blynelį, dėti į vidų grybukų masę ir gražiai užspausti. Į keptuvę įpilti truputį aliejaus. Kepti iš abiejų pusių ant mažos ugnies. skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-19 13:25
bandysim pasigaminti ir mes 

2010-07-15 22:55
Vaizdas, tai tikrai nevilioja... 

2010-07-15 16:20
As kotletukus pan.kepu,nededu jokiu batonu mirkytu
galima vietoj grietines majonezo ir butinai krakmolo,gaunasi minkstuciai




2010-03-30 08:46


2011-06-24 17:08
Aciu Sandrai !