Kotletai su baltu padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas
- Juodieji pipirai
- Peletrūnas
- Jautienos faršas, 600 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Batonas, riekės, 4 vienetai
- Pienas
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
Gaminimo instrukcija:
Į dubenį sudėkite faršą, sudėkite išmirkytas vandenyje bei nusunktas batono arba baltos duonos riekeles, pagal skonį pabarstykite druskos, pipirų ir viską gerai išminkykite.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus.
Prieš baigiant kepti suberkite miltus ir kelias minutes pakepinkite.
Tada maišydami pilkite pieną, kol gausis norimo tirštumo padažas.
Pabarstykite pagal skonį druskos, bazilikų, peletrūnų ir viską dar kartą išmaišykite.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-14 12:06
jokio skonio
2015-03-01 20:22
Aš viską darau ant tų pačių kotletų, nes neapsimoka plaut 10 keptuvių, vis tiek paskui kotletai dedasi į tą padažą. O košė nesigauna, na nebent padažą koše vadinate
Tiesa, aš padažą darau ne iš pieno, o iš grietinės ir sultinio, kur liko išsitroškinus kotletams, nes mėgstu užpylus sultiniu juos patroškinti pusę val., o ne pusžalius valgyti kaip čia rašo.

2015-03-01 20:17
Išvis iš jautienos neskanūs kotletai, aš visad darau tik iš kiaulienos ir puikūs gaunasi 

2015-03-01 20:05
Ta komentatorė tikriausiai iš tos šeimos, kur iš pradžių vonioj išmaudo vaikus, tada tam pačiam vandeny pati išsimaudo, tada leidžia uošvius, paskui šunį numaudo ir galiausiai jau leidžia maudytis vyrą.
O aš galvojau, kad čia tik anekdotas. 


2021-02-13 05:15