Kopūstų troškinys

Kopūstų troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, nedidelis, 1 vienetas
  • Kopūstai, nedidelis, žiedinis, 1 vienetas
  • Kopūstai, Briuselio, 20 vienetų
  • Sviestas, 5 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos, sultys, 1
  • Svogūnai, nemažas, 1
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Krapai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Susmulkintus žiedinius kopūstus, Briuselio kopūstus ir stambiai supjaustytą kopūstą išverdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 min. Keptuvėje ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kopūstus. Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą. Po to ištirpinkite likusį sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, pipirų, truputį pakepkite, suberkite miltus, supilkite citrinos sultis. Tada įpilkite 2 stiklines nuoviro, supilkite grietinę ir užvirkite. Jei trūksta druskos galite dar pasūdyti. Padažą pilkite į puodą ant kopūstų, pabarstykite krapais ir dar patroškinkite apie 10 min. Valgykite su bulvėmis ar duona.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą