Kopūstų troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kopūstai, nedidelis, 1 vienetas
- Kopūstai, nedidelis, žiedinis, 1 vienetas
- Kopūstai, Briuselio, 20 vienetų
- Sviestas, 5 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos, sultys, 1
- Svogūnai, nemažas, 1
- Grietinė, 1 stiklinė
- Krapai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Susmulkintus žiedinius kopūstus, Briuselio kopūstus ir stambiai supjaustytą kopūstą išverdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 min. Keptuvėje ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kopūstus. Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą. Po to ištirpinkite likusį sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, pipirų, truputį pakepkite, suberkite miltus, supilkite citrinos sultis. Tada įpilkite 2 stiklines nuoviro, supilkite grietinę ir užvirkite. Jei trūksta druskos galite dar pasūdyti. Padažą pilkite į puodą ant kopūstų, pabarstykite krapais ir dar patroškinkite apie 10 min. Valgykite su bulvėmis ar duona.
» Rašyti komentarą