Kopūstų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, įdarui
- Kopūstai, įdarui, 1 kilogramas
- Svogūnai, įdarui, 150 gramų
- Kiaušiniai, įdarui, 2 vienetai
- Kiaušiniai, tešlai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, tešlai, 500 gramų
- Pienas, tešlai, 200 mililitrų
- Druska, įdarui
- Druska, tešlai
- Aliejus, įdarui
- Sviestas, tešlai, 100 gramų
- Mielės, sausos, tešlai, 7 gramai
Gaminimo instrukcija:
Į šiltą pieną įmaišome mieles. Įmaišome 100 g miltų ir palaikome uždengę rankšluosčiu 20 minučių.
Po to įmaišome ištirpintą ir atvėsusį sviestą, kiaušinius ir druską.
Įminkome likusius miltus. Uždengiame ir paliekame 30 minučių, kad pakiltų. Išminkyti ir vėl leisti pakilti.
Susmulkiname svogūnus, kopūstus.
Pakepiname svogūnus (2 min.), sudedame kopūstus ir ir įpylus 1 puodelį vandens troškinti apie 20-30 minučių.
Į atvėsusius kopūstus įmaišome kiaušinių plakinį ir prieskonius.
Tešlą padalinam į dvi dalis. Abi gerai iškočiojame. Vieną dalį tešlos tiesiame į kepimo formą, sudedame kopūstų įdarą ir ant viršaus užtiesiame antrąjį tešlos lapą. Viršuje įpjauname. Kepame 30-35 minutes 180° C orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-21 16:37