Kopūstų koldūnai

Kopūstų koldūnai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 750 gramų
  • Džiūvėsėliai, 25 gramai
  • Rauginti kopūstai, 1 kilogramas
  • Druska
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grybai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Jei kopūstai perdaug rūgštūs, juos nuplauti vandeniu arba sumaišyti su puse šviežių kopūstų.
Puode ištirpinti sviestą, sudėti pjaustytus svogūnus bei kopūstus, įpilti truputį vandens ir uždengus patroškinti.
Atskirai išvirti grybus.
Išvirtus grybus smulkiai supjaustyti ir sudėti į ištroškintus kopūstus.
Kopūstams ataušus, sudėti 2 žalius kiaušinius, pipirus ir išmaišyti.
Iš miltų ir likusių 2 kiaušinių , įpylus truputį vandens, užminkyti tešlą ir plonai iškočioti
Ant iškočiotos tešlos, kiek toliau nuo krašto, dėti po apvalų kopūstų masės gabalėlį.
Sudėjus kopūstus, pridengti užlenktu tešlos kraštu, stikline nuspausti ir gerai apspausti koldūnų kraštus.
Virtinius išvirti pasūdytame vandenyje.
Tiekiant užpilti sviestu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vicky
» Rašyti komentarą