Kopūstų ir morkų salotos (Λαχανοσαλάτα)

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kopūstai, vidutinio dydžio, 1.5 galvos
- Morkos, 4 vienetai
- Citrinos, 1.5 vieneto
- Petražolės, 1 saujelė
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Baltojo vyno actas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Kopūstą nuplauti, išpjauti šerdį ir smulkiai supjaustyti kopūstą.
Stambiai sutarkuoti morkas.
Dubenėlyje sumaišyti kopūstą su morkomis. Suberti smulkintas petražoles.
Pabarstyti druska ir pipirais.
Apipilti alyvuogių aliejumi ir actu. Rankomis spaudžiant gerai išmaišyti.
Įpilti citrinos sulčių ir permaišyti.
» Rašyti komentarą