Kopūstų ir morkų salotos (Λαχανοσαλάτα)

Kopūstų ir morkų salotos (Λαχανοσαλάτα)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, vidutinio dydžio, 1.5 galvos
  • Morkos, 4 vienetai
  • Citrinos, 1.5 vieneto
  • Petražolės, 1 saujelė
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Baltojo vyno actas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstą nuplauti, išpjauti šerdį ir smulkiai supjaustyti kopūstą.

  2. Stambiai sutarkuoti morkas.

  3. Dubenėlyje sumaišyti kopūstą su morkomis. Suberti smulkintas petražoles.

  4. Pabarstyti druska ir pipirais.

  5. Apipilti alyvuogių aliejumi ir actu. Rankomis spaudžiant gerai išmaišyti.

  6. Įpilti citrinos sulčių ir permaišyti.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą