Kopūstų ir maltos mėsos troškinys

Kopūstų ir maltos mėsos troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kopūstai, 1 kilogramas
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Vanduo, 500 mililitrų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į verdantį vandenį. Pamaišyti, uždengti dangčiu ir pavirti apie 10 min. Į keptuvę įpilti aliejaus, apkepti sutrupintą maltą mėsą ir užpilti ant kopūstų. Pridėti pipirų, druskos ir gerai išmaišyti. Uždengus patroškinti ant mažos ugnies 20 min. Jei reikia, dar įpilti verdančio vandens ir įberti druskos ir pipirų. Virti, kol kopūstai suminkštės. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Stase
2018-07-01 21:49
Darau labai skanu
Juzele
2018-06-15 23:42
O kas anus gal valgyt, i kuoks jau ce gers skuonis, va su lasines ta je
ARIS
2018-06-15 22:28
BUTINAI BANDYSIU