Kopūstų ir grybų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Jogurtas, natūralus, 200 gramų
- Svogūnai, 1 galva
- Majonezas, 200 mililitrų
- Kvietiniai miltai, 8 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kopūstai, 0.5 galvos
- Grybai, marinuoti, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite apie 2 minutes. Sudėkite nusausintus grybus ir patroškinkite dar 2 minutes. Išmaišykite jogurtą su majonezu, miltais ir kepimo milteliais. Įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite. Galite įmaišyti prieskonių pagal skonį. Pusę šios masės sudėkite į kepimo formą. Ant viršaus pridėkite susmulkinto kopūsto ir pakepintų svogūnų su grybais. Ant viršaus užpilkite likusią majonezo ir jogurto masę. Išlyginkite paviršių. Kepkite apie 50-60 minučių 180° C orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-15 22:59
Kaip ten su tuo jogurtu?
2014-11-18 13:09