Kopūstų ir grybų pyragas

Kopūstų ir grybų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Jogurtas, natūralus, 200 gramų
  • Svogūnai, 1 galva
  • Majonezas, 200 mililitrų
  • Kvietiniai miltai, 8 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kopūstai, 0.5 galvos
  • Grybai, marinuoti, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite apie 2 minutes. Sudėkite nusausintus grybus ir patroškinkite dar 2 minutes. Išmaišykite jogurtą su majonezu, miltais ir kepimo milteliais. Įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite. Galite įmaišyti prieskonių pagal skonį. Pusę šios masės sudėkite į kepimo formą. Ant viršaus pridėkite susmulkinto kopūsto ir pakepintų svogūnų su grybais. Ant viršaus užpilkite likusią majonezo ir jogurto masę. Išlyginkite paviršių. Kepkite apie 50-60 minučių 180° C orkaitėje.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
mmm
2014-11-18 13:09
sumaišyti su majonezu. Skaitykite.
nesupratau
2014-11-15 22:59
Kaip ten su tuo jogurtu?