Kopūstų ir faršo kotletukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Kopūstai, 600 gramų
- Laurų lapai, lapai, 3 vienetai
- Pomidorai, 1 vienetas
- Ryžiai, 1 stiklinė
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulienos faršas, 600 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sultinys, 1 litras
Gaminimo instrukcija:
Kopūstus smulkiai sutarkuojame. Ryžius išverdame. Verdame pasūdytame vandenyje apie 15 minučių.
Sumaišome faršą, kopūstus, ryžius, sukapotus svogūnus, kiaušinius ir prieskonius. Formuojame kotletukus. Apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje. Po to dedame į puodą ir užpilame sultiniu (daržovių ar mėsos), kad apsemtų, įdedame pomidorų ar paprikų, prieskonių, kečupo ir verdame ~40 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-06-25 22:32
Super
2015-11-07 21:58
Viska isminkius dariau kukulius ir viriau jautienos sultinyje,tsia skiriasi tiek ,kad kepami ir jie vadinosi balandeliai tinginiai
2015-09-23 22:32
Gal ir nieko reiks pabandyti
2021-06-17 20:15