Kopūstų ir faršo kotletukai

Kopūstų ir faršo kotletukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kopūstai, 600 gramų
  • Laurų lapai, lapai, 3 vienetai
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Ryžiai, 1 stiklinė
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 600 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sultinys, 1 litras
Gaminimo instrukcija:

Kopūstus smulkiai sutarkuojame. Ryžius išverdame. Verdame pasūdytame vandenyje apie 15 minučių.
Sumaišome faršą, kopūstus, ryžius, sukapotus svogūnus, kiaušinius ir prieskonius. Formuojame kotletukus. Apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje. Po to dedame į puodą ir užpilame sultiniu (daržovių ar mėsos), kad apsemtų, įdedame pomidorų ar paprikų, prieskonių, kečupo ir verdame ~40 minučių.

Receptą atsiuntė: Tatjana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aurelija
2017-06-25 22:32
Super
aneliukkas
2015-11-07 21:58
Viska isminkius dariau kukulius ir viriau jautienos sultinyje,tsia skiriasi tiek ,kad kepami ir jie vadinosi balandeliai tinginiai
angeliukas
2015-09-23 22:32
Gal ir nieko reiks pabandyti