Kopūstų blynas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Kopūstai, 100 gramų
- Kukurūzai, konservuoti, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Sutarkuojame kopūstą.
Kopūstą sumaišome su kukurūzais, kiaušinio plakiniu, grietine, prieskoniais ir miltais.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir sudedame gautą masę, išlyginant per visą keptuvės plotį.
Apkepame vieną pusę, atsargiai apverčiame ir apkepame kitą pusę, kol gražiai pagelsta (apie 10 minučių).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-02-08 10:56
Tikrai Greta ? "
utarkuojame kopūstą." įmanoma tai padaryt su raugintais kopūstais ?

2012-11-24 11:58
O raugintus kopustus dar imanoma tarkuot?neuzdavinekit kvailu klausimu.taip pat su kuo blynus valgyt?-su Kuom tik nori.keciupu,grietine,majonezu,salotomis.kas kam patinka
2012-09-25 09:30
kopustai kiek suprantu turi buti zali ne rauginti? 

2012-09-22 21:26
o su kuo valgyt tuos blynus?
2015-02-05 22:52