Kopūstų blynas

Kopūstų blynas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Kopūstai, 100 gramų
  • Kukurūzai, konservuoti, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Sutarkuojame kopūstą.
Kopūstą sumaišome su kukurūzais, kiaušinio plakiniu, grietine, prieskoniais ir miltais.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir sudedame gautą masę, išlyginant per visą keptuvės plotį.
Apkepame vieną pusę, atsargiai apverčiame ir apkepame kitą pusę, kol gražiai pagelsta (apie 10 minučių).

Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
elegna
2015-02-05 22:52
valgyt su dantimis
to greta
2013-02-08 10:56
Tikrai Greta ? "utarkuojame kopūstą." įmanoma tai padaryt su raugintais kopūstais ?
Sima
2012-11-24 11:58
O raugintus kopustus dar imanoma tarkuot?neuzdavinekit kvailu klausimu.taip pat su kuo blynus valgyt?-su Kuom tik nori.keciupu,grietine,majonezu,salotomis.kas kam patinka
greta
2012-09-25 09:30
kopustai kiek suprantu turi buti zali ne rauginti?
vaida
2012-09-22 21:26
o su kuo valgyt tuos blynus?