Konservuotų kalpokų (gudukų) salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Kalpokai (gudukai), 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Grybus nukoškite per sietelį, perplaukite (nebūtina).
Nuplautus grybus sumaišykite salotinėje su pjaustytu svogūnu, pipirais, druska ir grietine.
Valgykite su duona.
Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-20 12:43
Sveiki, per Kucias negalima nei gietines nei pieno,nei majonezo.Silkem ir salotom pagardinti vartojami iv.aliejai, antpilai.Negalima nei pyragu, nei sausainiu.Zinoma galima viska jei nesilaikysim musu tevu ir seneliu tradiciju, priklauso nuo to kiek gili mumyse Kaledu ir Kuciu dvasia.


2009-12-20 12:18
pere kucias pieno produktai nevartojami. na nebent grietine ne pieno produktas? 

2008-12-23 15:27
Nesutinku visiskai. Tai kuo maisomos misraines visokios, silkes? Monika kazka jau cia nusikalbejo.
2008-12-23 13:08
Laba diena. Nuo kada negalima grietines ir majonezo? Tai tada ir batono negalima, pyragu ir sausainiu.
2009-12-29 17:21
Receptas labai geras, mes, pvz., analogiškai gaminame ne tik marinuotus(sūdytus) kalpokus, bet ir kitus marinuotus(sūdytus) grybus, o kartais vietoj grietinės įdedame majonezo ar majonezo, maišyto su grietine. Labai skanu!