Konservuotų kalpokų (gudukų) salotos

Konservuotų kalpokų (gudukų) salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Kalpokai (gudukai), 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Grybus nukoškite per sietelį, perplaukite (nebūtina).
Nuplautus grybus sumaišykite salotinėje su pjaustytu svogūnu, pipirais, druska ir grietine.
Valgykite su duona.
Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Natalja
2009-12-29 17:21
Neaupratau, prie ko čia diskusijos apie Kūčias,jei šis patiekalas patalpintas temoje : ,,Kalėdų patiekalai"
Receptas labai geras, mes, pvz., analogiškai gaminame ne tik marinuotus(sūdytus) kalpokus, bet ir kitus marinuotus(sūdytus) grybus, o kartais vietoj grietinės įdedame majonezo ar majonezo, maišyto su grietine. Labai skanu!
Skirma
2009-12-20 12:43
Sveiki, per Kucias negalima nei gietines nei pieno,nei majonezo.Silkem ir salotom pagardinti vartojami iv.aliejai, antpilai.Negalima nei pyragu, nei sausainiu.Zinoma galima viska jei nesilaikysim musu tevu ir seneliu tradiciju, priklauso nuo to kiek gili mumyse Kaledu ir Kuciu dvasia.
Ra
2009-12-20 12:18
pere kucias pieno produktai nevartojami. na nebent grietine ne pieno produktas?
Ruonis
2008-12-23 15:27
Nesutinku visiskai. Tai kuo maisomos misraines visokios, silkes? Monika kazka jau cia nusikalbejo.
Darius
2008-12-23 13:08
Laba diena. Nuo kada negalima grietines ir majonezo? Tai tada ir batono negalima, pyragu ir sausainiu.