Konservuotos šparaginės pupelės su česnaku

Konservuotos šparaginės pupelės su česnaku
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šparaginės pupelės, 1 kilogramas
  • Vanduo, 1 litras
  • Actas, 100 mililitrų
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Naudokite tik tas šparagines pupeles, kurias lengva per pus perlaužti - taip žinosite, jog jos nėra peraugusios.

  2. Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaustykite galiukus ir išvirkite. Į kitą puodą supilkite vandenį, actą, druską, cukrų, išspaustą česnaką ir žiupsnelį krapų. Užvirinkite.

  3. Į stiklainius sudėkite šparagines pupeles, užpilkite marinatu. Uždėkite, bet neužsukite, dangtelius ir pasterizuokite apie 20 minučių. Sandariai uždarykite, pastatykite ant dangtelių ir palikite atvėsti. Laikyti vėsioje ir tamsioje vietoje.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
The
2017-08-10 06:36
Kaitinti nereikia. Geriau išpilti į šiukšlių dėžę