Konservuotos morkos

Konservuotos morkos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 3 kilogramai
  • Vanduo, 1.5 litro
  • Actas, 150 mililitrų
  • Druska, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 100 gramų
  • Laurų lapai, lapai, 3
  • Pipirai, kvapnieji
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas nuskuskite ir nepjaustytas sudėkite į puodą ir išvirkite. Tada leiskite joms atvėsti ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite pjaustytas morkas į stiklainius kartu su lauro lapais ir pipirais.

  2. Puode užvirinkite vandenį, actą, druską ir cukrų. Tokiu marinatu, nelaukę, kol atšals, užpilkite morkas stiklainiuse. Sandariai uždarykite dangtelius.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą