Konservuoti burokėliai su svogūnais

Konservuoti burokėliai su svogūnais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, 0.4 gramo
  • Laurų lapai, 3 vienetai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Druska, 180 gramų
  • Burokėliai, 1 kilogramas
  • Kvapieji pipirai, 0.4 gramo
Gaminimo instrukcija:

Burokėlius pavirti 1,5-2 val.
Atvėsinti, nulupti ir supjaustyti.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.
Burokėlius su svogūnais sudėti į stiklainius, suberti prieskonius.
Paruošti užpilą: 1 l vandens 60 g druskos ir karštą užpilti ant burokėlių.
Užsukti.
Stiklainius sterilizuoti: 0,5 l - 40 min, 1 l - 50 min.

Receptą atsiuntė: Eglužė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rasa
2015-10-02 14:15
Norėčiau paklausti, o kur dėti likusią druską, nes recepte nurodyta didesnis kiekis druskos? Bei kitas klausimas. Ar 1 kg burokėlių tenka 1 l vandens (užpilui). Ačiū