Konservuoti aguročiai

Konservuoti aguročiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 20 gramų
  • Krapai
  • Petražolės
  • Actas, 50 mililitrų
  • Druska, 10 gramų
  • Aliejus, 120 mililitrų
  • Agurotis, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:

Receptas skirtas 1L stiklainiui.
Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutrintus česnakus sumaišykite su smulkintais žalumynais. Į stiklainių dugnus sudėkite česnako mišinį, druską, supilkite 60 ml aliejaus ir 50 ml acto. Supilkite pakepintus aguročius, kiek tilps į stiklainį. Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite. Pusės litro stiklainius kaitinkite 25 minutes, litrinius - 45 minutes. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
vaida
2013-10-04 20:56
gal galite pasakyti prie kokiu patiekalu jis tinka?