Konservuota burokėlių mišrainė

Konservuota burokėlių mišrainė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, galvutė, 1 vienetas
  • Morkos, 1.5 kilogramo
  • Paprika, 3 vienetai
  • Pomidorai, 1.5 kilogramo
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Druska, 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 100 gramų
  • Burokėliai, 1.5 kilogramo
  • Čili, pipiras, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Burokus ir morkas sutarkuoti su stambia tarka.
Pomidorus sumalti su mėsmale.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, paprikas - šiaudeliais.
Aitrųjį pipirą susmulkinti.
Visas daržoves sumaišyti, pasūdyti, supilti aliejų ir pavirti apie 2 val.
Prieš pusvalandį iki virimo pabaigos sudėti smulkintą česnaką.
Karštą burokėlių troškinį sudėti į sterilizuotus stiklainius ir užsukti.

Receptą atsiuntė: Eglužė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
onutė
2019-08-20 13:56
Kodėl reikia taip ilgai virti? Kokie vitaminai liks pavirus 2 val.? Sutarkuotas morkas ir burokėlius kurie yra kietesni taip ilgai virti nereikia.
AISTĖ
2017-10-16 19:34
Įdomu kas gausis pavirus 2 valandas?
Dalia
2017-09-29 08:11
Dvi valandas pavirti?
Regina
2017-09-06 21:40
As ja gaminu labai skani misraine
Leonora Ja
2017-09-05 20:30
Reikia padaryt