Kondensuoto pieno spurgytės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, pabarstymui
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.5 kilogramo
- Saulėgrąžų aliejus, 300 gramų
- Pienas, 1 litras
- Druska
- Kondensuotas pienas, skardinė, 1 vienetas
- Kepimo milteliai, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir druska , supilkite pieną , sudėkite kondensuotą pieną ir gerai išmaišykite.
Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir iš lėto, maišant, supilkite į kiaušinių - pieno mišinį.
Minkyti minkštą tešlą. Padėkite ją į šiltą vietą keletai minučių.
Formuokite apvalainas spurgas, o viduryje padarykite skylutę.
Virkite karštame aliejuje, kol gražiai paruduos.
Apibarstykite spurgas cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-05-27 15:32
Labai skanios spurgos, bet paklausiau 'mikutės' komentaro ir nedėjau pieno visai ir miltų per pusę dėjau. Tai gavosi labai gera tešla, tik kitam kartui ir cukraus visai nedėčiau arba per pusę vėlgi skelčiau, nes labai saldu ir rieboka buvo, bet tikrai labai skanu 

2014-08-31 12:48
Na ir nesąmonė!!!!!!!!!!!!!!!!
Prie ko čia tas pienas? Gavosi visiškai neskanios! Sunaudojau dvigubai daugiau miltų ir gavosi paprasčiausia blynų tešla. Tikiu, kad būtų labai skanu, jeigu nebūtų pilamas pienas.............
Prie ko čia tas pienas? Gavosi visiškai neskanios! Sunaudojau dvigubai daugiau miltų ir gavosi paprasčiausia blynų tešla. Tikiu, kad būtų labai skanu, jeigu nebūtų pilamas pienas.............
2014-05-11 20:31
skanumelis
2014-03-18 14:48

2020-02-12 19:45