Kondensuoto pieno pyragas

Kondensuoto pieno pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Kondensuotas pienas, 1 skardinė
  • Manų kruopos, 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Uogienė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Manus užpilam pienu, kad išbrinktų. Inde sumaišom grietinę, kondensuotą, miltus, kepimo miltelius. Supilam manus ir uogienę. Išmaišom. Sukratome į riebalais išteptą skardelę ir kepam 200 °C temp . 35-40 min.

Skanaus :)

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Elina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
inga
2014-10-20 06:39
Aš dėjau 1stikline miltų nes neaišku kiek reikėjo dėti) išėjo tamsiai juodas pyragas,ne taip kaip nuotr. Valgyti galima gal ir nieko
Evelina
2014-07-12 14:59
Aš jau ruošiuosi kepti šį piragą, gal galėtumet pasakyti, kiek miltų dėti?