Kondensuoto pieno pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Pienas, 1 stiklinė
- Grietinė, 1 stiklinė
- Kondensuotas pienas, 1 skardinė
- Manų kruopos, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Uogienė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Manus užpilam pienu, kad išbrinktų. Inde sumaišom grietinę, kondensuotą, miltus, kepimo miltelius. Supilam manus ir uogienę. Išmaišom. Sukratome į riebalais išteptą skardelę ir kepam 200 °C temp . 35-40 min.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-07-12 14:59
Aš jau ruošiuosi kepti šį piragą, gal galėtumet pasakyti, kiek miltų dėti?

2014-10-20 06:39