Kondensuolo pieno keksiukai su šokoladiniu glajumi

Kondensuolo pieno keksiukai su šokoladiniu glajumi
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kondensuotas pienas, 1 skardinė
  • Sviestas, 50 gramų
  • Miltai, 180 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Šokoladas, juodas, 1 pakelis
  • Šokoladas, baltas, 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius suplakame, plakant supilame kondensuotą pieną. Sviestą išlydome ir supilame į kiaušinių masę, išmaišome. Tuomet įsijojame miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišome.

  2. Supilstome tešlą į formeles, kad nuo viršaus liktų 1cm tarpas ir kepame iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 30- 35 min.

  3. Iškepusius keksiukus apliejame šokoldais. Naudojau tokią liejimo techniką: sudėjau šokoladą į maišiukus, ištirpinau įmerkdama maišiukus su šokoladu į karštą vandenį ir su adata pradūrus maišiukus gražiai apliejau.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Simona
» Rašyti komentarą