Koldūnų apkepas

Koldūnų apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Paprika, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Druska
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, kiaulienai
  • Grybai, džiovinti
  • Raudonėliai
  • Tešla, koldūnams, 350 gramų
  • Citrinpipiriai
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos faršą sumaišyti su 1 susmulkintu svogūnu, 1 kiaušiniu, druska, pipirais bei prieskoniais.
Tešlą plonai iškočioti, išspausti apvalius blynelius, ant kiekvieno jų dėti po šaukštelį paruošto kiaulienos faršo ir suformuoti koldūnus.
Soformuotus koldūnus padėti į šaldymo kamerą.
Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Atšaldytus koldūnus sudėti į kepimo formą.
Keptuvėje apkepti 1 smulkintą svogūną ir smulkintą papriką.
Pakepintas daržoves sudėti ant koldūnų.
Išplakti 3 kiaušinius su trupučiu druskos grietine bei pienu ir užpilti ant koldūnų (labai svarbu, kad mišinys apsemtų koldūnus).
Viršų apibarstyti baziliku, raudonėliu, citrinpipiriais, šiek tiek druskos bei džiocintais grybais ir kepti gerai įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vicky
» Rašyti komentarą
» Komentarai
LINA
2014-11-11 23:19
SUPER...